قوانین کلی فروشِر در خصوص فروش، مرجوعی و ارسال

در این صفحه سعی کرده ایم قوانین حقوقی خریدار و فروشنده را بصورت واضح و خلاصه توضیح دهیم، با این حال از شما خواهشمندیم در صورت داشتن هر گونه شک و شبهه در این خصوص با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

قوانین مرجوعی کالا در فروشر چیست؟

سلامت فیزیکی کالا

اگر کالای فروخته شده در هنگام تحویل به مشتری دارای آسیب دیدگی فیزیکی و ظاهری باشد. و دچار عیب فیزیکی شده باشد.

در این حالت مشتری می تواند کالا را ظرف مدت ۴۸ ساعت در بسته بندی و کارتن اصلی خود به سایت فروشنده مرجوع کند.

پلمپ کالا

در این ‌بین لازم است که کالا به همان شکل که بسته بندی شده است و بدون مخدوش کردن و از بین بردن پلمپ ان برای فروشنده مرجوع شود.

تطابق ادعای فروشنده با کیفیت کالای تحویلی

کالای ارسال شده از نظر شکل و ظاهر و فیزیک و یا مشخصات با کالای خریداری شده در سایت هانیک ایران مغایرت داشته باشد.

در این صورت نیز خریدار می تواند کالا را به هماهنگی با واحد فروش و یا خدمات پس از فروش به فروشنده مرجوع کند و فروشنده باید دقیقاً و عیناً همان کالای خریداری شده با همان مشخصات را به خریدار تحویل دهد.

در این حالت باید توجه شود که کاربر نباید از کالا استفاده کند و باید کالا به همان صورت و شرایط اولیه به فروشنده بازگردانده شود.

اصالت کالا (برقراری شرایط کیفی و کمی ادعا شده توسط فروشنده)

یکی از مهم‌ترین قوانین مرجوعی کالا این است که کالایی که به مشتری تحویل داده می‌شود.

غیر اصل باشد و در این صورت مشتری می تواند نسبت به مرجوعی کالا اقدام کند. فروشنده باید نسبت به کالای و کیفیت آن تعهدات لازم را به خریدار اعطا نماید.

و از ارسال کالای غیر اصل به مشتریان خودداری نماید. کالای ارسال شده باید در بسته بندی، جنس، کیفیت و موارد دیگر دقیقاً مطابق نسخه اصلی و قرار داده شده بر روی سایت باشد.

انصراف خریدار از خریدار قبل از ارسال و یا دریافت کالا

لغو سفارش مشتری نیز یکی دیگر از بخش های قوانین مرجوعی کالا می باشد.

بدیهی است که اگر مشتری اقدام به لغو سفارش خود نماید باید این موضوع را به کارشناسان فروش و مسئول خدمات پس از فروش اعلام کنید

تا آن‌ها نسبت به مرجوعی کالا اقدام نمایند و بعد از برگشت کالا به انبار نسبت به بازپرداخت هزینه خرید به خریدار اقدامات لازم صورت گیرد.

دقت کنید، در صورتی که فروشنده کالا را ارسال نکرده باشد، هیچ هزینه ای نباید به عنوان خسارت کسر شود، اما در صورتی که کالا ارسال شده باشد،

فروشنده می تواند هزینه ارسال (مستند به فاکتورهای اداره پست و یا فاکتورهای شرکت باربری) را از هزینه دریافت شده از مشتری کسر کند.